როგორი უნდა იყოს მზარეული?? მზარეული უნდა იყოს პირველ რიგში შრომისმოყვარე,პასუხისმგებლიანი,უნდა ფლობდეს კერძების მომზადების ტექნოლოგიას,შეეძლოს გემოს და ფერის ზუსტი აღქმის უნარი,დახვეწილი გემოვნება,შეეძლოს სისწრაფე,ზუსტი კოორდინაცია ,ფიზიკური გამძლეობა და ჩემთვის რაც მთავარია პირადად იყოს პუნქტუალური და პედანტური...ყველაზე ხშირად რასაც მეკითხებიან რატომ აირჩიე ეს პროფესია?? ავირჩიე იმიტომ,რომ მიყვარს ეს სფერო,რაც უფრო ვეცნობი ამ პროფესიას მით მეტად შევდივარ აზარტში ვისწავლო მის გარშემო ყველაფერი,,მყავს უნიჭიერესი შეფი ვინც მასწავლის და მაცნობს სამზარეულოს..,... ,,იყო მზარეული''ეს არის ამოუწურავი ინფორმაციის მქონდე პროფესია ,ყოველ დღე,ყოველ ეტაპზე ისწავლო ახალი და ყოველ დღე ერთი ნაბიჯით განავითარებ შენს თავს..ვფიქრობ რომ მაქვს საიმისო პოტენციალი რომ შევძლო ის რაც მე დავისახე მიზნად..რადგან ჩემი არჩევანი ხომ ჩემი წინსვლაა ❤))
ანის სამზარეულო
გამარჯობა მე ვარ ანა.ვსწავლობ და ვცხოვრობ თბილისში,სანამ ჩემი გვერდის დათვალიერებას დაიწყებთ წაიკითხეთ ჩემს შესახებ მოკლე ინფორმაცია. 💁ვსწავლობ კულინარიის ხელოვნებას!!! ბავშვობაში არასოდეს მიოცნებია იმაზე რომ გავიზრდებოდი და კულინარიაზე ვისწავლიდი,თუმცა სამზარეულოში შეხება ბავშვობიდან მქონდა,რადგან დიდი ოჯახი მქონდა და დედა,ბებია ყველა მასწავლიდა ნებისმიერი კერძის გაკეთებას,გავიდა წლები და დღეს მე ვსწავლობ კულინარიას,ხასიათით ვარ ძალიან მებრძოლი,მიზანდასახული და არასდროს ვირჩევ იოლ გზას ,არც ეს გზაა იოლი რადგან კარგ კულინარად დადგომას უნდა ბევრი შრომა ძალისხმევა,უამრავი საათების და დღეების გატარება სამზარეულიში,სიცხეში,ქაოსში მაგრამ ვამაყობ ჩემი არჩევნით, საოცარ ბედნიერ განცდას მანიჭებს როდესაც ვიცმევ ფორმას და ვფიქრობ ჩემს მომავალზე და ჩემს მიზნებზე, მე მინდა გავხდე იდეალური მზარეული... განათლება კი იდეალური მზარეულის შემადგენლობის კიდევ ერთი კომპონენტია. ..
Comments
Post a Comment