შეფ-მზარეული

ამ სტატიაში მინდა მოკლედ აგიხსნათ რა ევალება შეფ-მზარეულს,დავიწყებ იმით,რომ შეფს მხოლოდ საჭმელების კეთება არ ევალება მასზეა მთელი სამზარეულოს სტაფი დამოკიდებული ამ დარგში ყველაზე მაღალი საფეხური არის შეფ-მზარეული..სანამ ამ წოდებას მიიღებ ბევრი საფეხური უნდა გაიარო რომ ეს დაიმსახური ღირსეულად..მაშ ასე მზარეულზეა დამოკიდებული ასორტიმენტი, მისი მოწოდების რაოდენობა ,ხარისხი და
რეალიზაცია . სწავლობს რა მყიდველთა მოთხოვნებს, აყალიბებს კერძების და კულინარიული
ნაწარმის ასორტიმენტს. ადგენს ყოველდღურ მენიუს. აკონტროლებს საკვების მომზადების
ტექნოლოგიას და თანამშრომელთა მიერ სანიტარული მოთხოვნების და ჰიგიენური ნორმების
დაცვას. ორგანიზებას უწევს აღრიცხვას და აღრიცხვიანობის შედგენას წარმოების საქმეში..სეზონურად ანახლებს მენიუს,უტარებს ტრენინგებს თანამშრომლებს და კიდევ მრავალი პასუხისმგებლობა ავალია მას..ამიტტომ არის ძალიან შრომატევადი პროფესია რადგან მუშაობ როგორც ფიზიკურად ასევე გონებრივად ....ამიტომ ამ პროფესიაში ან ხარ ის რაზეც მიისწრაფი და შრომობ ამდენს ან  უბრალოდ კარტოფილის გამთლელი ხარ🤓💁💁❤❤❤❤გემოთმოყვარეობა საშინელი,
მაგრამ სასიამოვნო ცოდვაა.

Comments

Popular posts from this blog

ანის სამზარეულო

ყველაზე გემრიელი ყველი მსოფლიოში

ჩეხური ფახლავა ანის სამზარეულო