ფორთოხლის და ავოკადოს სალათა
• 2 ცალი ფორთოხალი
• 3 ცალი სტაფილო
• 50 გრამი რუკოლა
• 50 გრამი სალათის ფოთოლი
• 1 ცალი ავოკადო
• 1 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
• მარილი და ხახვი გემოვნებით
ერთი ცალი ფორთოხალი და ავოკადო დაჭედით სასურველ ზომებად, მეორე ფორთოხალი გამოწურეთ და მისი კანი გამოიყენეთ ცედრის მისაღებად, რომელსაც მოახეხავთ სალათს. სტაფილო შეგიძლიათ ფილერით დაჭრათ. რუკოლა და სალათის ფოთლები შეურიეთ ყველა სხვა ინგრედიენტს, მოასხით ზეითუნის ზეთი, ფორთოხლის წვენი, დაამატეთ მარილი, ხახვი, ცედრა და მიირთვით გემრიელად.
Comments
Post a Comment